A leggazdaságosabb repülőutat keresed?

Suriname Neotropical Butterfly Park

Gyakran ismételt kérdések és válaszok Suriname Neotropical Butterfly Park


1. Mi a Suriname Neotropical Butterfly Park?

A Suriname Neotropical Butterfly Park egy gyönyörű pillangókert Suriname fővárosában, Paramaribóban. Ez a park otthont ad számos egzotikus pillangófajnak, és lehetőséget nyújt az embereknek, hogy megcsodálják és tanuljanak róluk.

2. Mennyi a belépő jegy ára?

A belépő ára felnőtteknek X dollár, gyerekeknek pedig Y dollár. Időről időre akciókat is szerveznek, tehát érdemes ellenőrizni az aktuális árakat a hivatalos weboldalon vagy a parkban.

3. Milyen időtartamú a látogatás?

Általában egy látogatás a parkban 1-2 órát vesz igénybe. Ez idő alatt megtekinthetők a pillangók, körbejárható a kert, és élvezhetők a különböző tevékenységek.

4. Van-e parkoló a közelben?

Igen, a Suriname Neotropical Butterfly Park mellett található ingyenes parkoló, ahol könnyedén le tudja állítani autóját.

5. Van-e vezetett túra a parkban?

Igen, a park munkatársai rendelkezésre állnak, hogy vezetett túrát szervezzenek az érdeklődőknek. A túravezetők segítenek felfedezni a parkot, bemutatják a különböző pillangófajokat és adnak további információkat róluk.

6. Lehet-e etetni a pillangókat?

Nem javasolt a pillangók etetése a parkban. A park munkatársai gondoskodnak az állatok számára szükséges táplálékról, és fontos, hogy ne változtassunk meg semmit a természetes környezetükben.

7. Van-e lehetőség souvenírok vásárlására?

Igen, a Suriname Neotropical Butterfly Park ajándékboltot is üzemeltet, ahol különböző pillangós és természet témájú ajándéktárgyakat lehet vásárolni.

8. Nyitvatartási idők és rendelkezésre állás?

A park általában minden nap reggel 9-től délután 5 óráig tart nyitva. Azonban előfordulhatnak változások ünnepnapokon vagy karbantartási munkák miatt. Érdemes ellenőrizni az aktuális nyitvatartási időket a hivatalos weboldalon vagy a parkban.

9. Van-e korlátozás a fényképezésre vagy videózáásra?

A látogatók általánosságban fényképezhetik a parkban található pillangókat és a környezetet, azonban a professzionális fotózás és videózás engedélyhez kötött lehet. Érdemes előzetesen érdeklődni a felvételi szabályokról.

10. Van-e lehetőség csoportos látogatásra vagy rendezvények megszervezésére?

Igen, a Suriname Neotropical Butterfly Park fogad csoportos látogatókat és különleges rendezvényeket is szervez, például születésnapi bulikat vagy iskolai kirándulásokat. Érdemes előzetesen egyeztetni a részletekről és a rendelkezésre álló lehetőségekről.


Szállás Suriname Neotropical Butterfly Park


Suriname Neotropical Butterfly Park a szállásról

A Suriname Neotropical Butterfly Park egy lenyűgöző szállási lehetőség a dél-amerikai Suriname-ban. Ez a természetvédelmi terület a világ legnagyobb lepkemúzeuma és parkja, amely lehetőséget nyújt az embereknek, hogy közelről tanulmányozhassák és tapasztalhassák meg a lenyűgöző lepkepopulációt.

A park területe mintegy 30 hektáros területen terül el, és számos lenyűgöző növényfajjal rendelkezik, amelyek kiváló élőhelyet biztosítanak a lepkék számára. A parkban több mint 100 lepkefaj található, amelyek között megtalálhatók a híres kék morfé lepkék, a kapitnyó lepkék és a kis tűzőrákok.

A parkban széles választékban találhatók szállási lehetőségek, amelyek megfelelnek az egyéni turisták és a csoportok igényeinek is. Akár egy szobában, akár egy egész kis kunyhóban vagy kempingben kíván megszállni, a park kielégíti minden vendég igényeit. A szálláshelyek meglehetősen kényelmesek, és lehetővé teszik a vendégek számára, hogy közelről megfigyeljék a lepkéket és élvezhesék a természet szépségét.

A park szállodája kényelmes és modern szobákkal rendelkezik, amelyek mindegyike légkondicionált és saját fürdőszobával rendelkezik. A szobák erkéllyel is rendelkeznek, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a színes virágos kertre és a lenyűgöző lepkepopulációra. A vendégek számára elérhető a gyors internetkapcsolat, valamint a szálloda éttermében finom ételeket és italokat kínálnak.

A kunyhók és a kempinghelyek a vadonnal való valódi tapasztalatot kínálják a természetkedvelő turistáknak. A kunyhók fából épülnek, és természetes anyagokkal vannak berendezve, hogy a vendégek közvetlenül kapcsolódhassanak a környezethez. A kempinghelyek kényelmesek és jól felszereltek, lehetőséget adva a vendégeknek, hogy álomba ringassák magukat a dzsungel hangjai között.

A parkban számos tevékenység áll a vendégek rendelkezésére, többek között séták a jelzett ösvényeken, madármegfigyelés, horgászat és biciklizés. Emellett interaktív előadásokat és bemutatókat is tartanak a lepkék életéről és a helyi flóráról. A park területén található egy étterem is, ahol helyi ételeket és italokat szolgálnak fel, amelyek lehetővé teszik a vendégek számára, hogy felfedezzék a színes és izgalmas helyi konyhát.

A Suriname Neotropical Butterfly Park egy olyan különleges szállási lehetőség, ahol a vendégek közvetlenül kapcsolódhatnak a természethez, és élvezhetik a lenyűgöző lepkepopuláció látványát. Az itt töltött idő gyönyörű emlékeket és élményeket jelent minden látogató számára.


Repülőjegy Suriname Neotropical Butterfly Park


Suriname, a dél-amerikai ország, ahol a természet csodálatos szépsége találkozik a kulturális gazdagsággal. Az ország egyik legérdekesebb látnivalója az Suriname Neotropical Butterfly Park, egy gyönyörű park és rezervátum, amely az esőerdőben található, és számos lenyűgöző pillangófajnak és más trópusi állatnak otthont ad.

Az Suriname Neotropical Butterfly Park valódi paradicsom a természetkedvelők és a pillangórajongók számára. A parkban található lenyűgöző faágak és növények számos pillangófaj életteret biztosítanak. A látogatók sétálhatnak a kijelölt ösvényeken, és csodálhatják a számos színű és formájú pillangókat, amint szabadon repülnek a közeli erdőben. A parkban található egy speciális pillangóház is, ahol meg lehet csodálni a pillangók fejlődését a lárvától a kifejlett egyedig.

A látogatók képesek lesznek egyedülálló interakcióra is a pillangókkal a park interaktív területein. A látogatók megtapasztalhatják az étetést és a szaporodást is, és egyedülálló fotókat készíthetnek a gyönyörű pillangókkal együtt.

A Suriname Neotropical Butterfly Park többet kínál a pillangókon kívül. A parkban élnek más trópusi állatok is, mint például különböző madárfajok, gyíkok és kétéltűek. A park kiváló lehetőséget kínál a természet szerelmeseinek arra, hogy megfigyeljék és tanulmányozzák ezeket az egyedülálló, trópusi állatokat.

A park számára való belépőjegyek online vagy a helyszínen is elérhetők. A látogatók biztonságára és kényelmére minden intézkedést megtettek, így a park gondoskodik a vezetett túrákról és az oktató programokról is, amelyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy mélyebben megismerjék Suriname természeti örökségét és a parkban élő élőlényeket.

Érdemes megemlíteni, hogy Suriname-ban található más turisztikai célpontok is, amelyeket érdemes felkeresni a repülőjegyek megvásárlása előtt. Az ország gazdag kulturális örökséggel és történelmi látnivalókkal büszkélkedhet. Például a főváros Paramaribo UNESCO Világörökség része, és számos lenyűgöző európai stílusú épületet találhatunk itt.

Ha utazási tervet készít Suriname-be, ne felejtse el meglátogatni a Suriname Neotropical Butterfly Park-ot. Egy látogatás itt kivételes élményt nyújt a természet és az állatok szerelmeseinek. A parkban eltöltött idő emlékeztető marad az ország fenséges természeti szépségére, és a látnivalók gazdagságára, amelyek Suriname-ban várnak minden utazóra.


Ünnep Suriname Neotropical Butterfly Park


Suriname, a Dél-Amerikai ország, ahol az Amazonas esőerdői találhatók, rengeteg különleges lehetőséget kínál a természet és az állatok szerelmeseinek. Ha az utazók szeretnék megismerni a trópusi pillangókat közvetlen közelről, érdemes meglátogatni az ország Neotropical Butterfly Park-ját. Ez a park igényes környezetében található, és különleges lehetőséget kínál az utazók számára a különleges madarak és pillangók megfigyeléséhez.

A park területén megtalálható egy nagy repülőház, amelyben több mint 25 fajta pillangó él, és az átlagos látogatásidő az, hogy a látogatók 40-60 percet töltenek el a pillangók megfigyelésével és az egyedi csodák megcsodálásával. Az utazók izgalmas bemutatókat láthatnak a lárvákról, a bábokról és a pillangók különböző fejlődési szakaszaiból.

Az állatkertben nem csak pillangókat talál, hanem madarakat is. A parádés madarak, ararák, arasszalamandrák és más fajták élnek ott, és mind a látogatók számára érdekesek, például a különleges Hatzin vrata, egy kis madár, amely csak Suriname-ban él. Az állatok és a természet szerelmesei izgalmas szóbeli bemutatókat hallhatnak a park állatokról és növényekről szóló érdekes információkról is.

Az utazóknak lehetőségük van arra is, hogy további eszközöket használjanak, amelyek segítségével meg lehet figyelni az állatokat. Természetesen az elektromos kerékpárokon történő utazás és a sétakocsik márkanévben dolgoznak a nézők elkápráztatására is.

Összességében a Suriname Neotropical Butterfly Park egy nagyon különleges hely, amelyet érdemes meglátogatni azoknak, akik szeretnének közelebbről megismerkedni a trópusi pillangókkal és a különleges fajokkal. Kiváló lehetőség az élményekre, a természeti csodák megismerésére, és mindenképpen ajánlott az utazóknak, akik azt szeretnék, hogy az utazásuk emlékezetes legyen.


Időjárás Suriname Neotropical Butterfly Park


Suriname Neotropical Butterfly Park egy varázslatos hely, ahol megismerhetjük az őserdő rejtett szépségeit és az ország vadon élő populációját. Azonban az időjárás is meghatározó szerepet játszik ebben az élményben, így fontos, hogy tisztában legyünk azzal, milyen időjárási körülményekkel kell szembenéznünk, amikor ellátogatunk a parkba.

Suriname trópusi éghajlatú ország, így az időjárás általában meleg és párás egész évben. Az esős időszak azonban áprilistól augusztusig tart, és ilyenkor magasabb esőzések és a trópusi viharok szoktak előfordulni. Ez azt is jelenti, hogy a parkban található ösvények és utak is lehetnek sarasak és csúszósak, így praktikus a megfelelő cipő és ruházat viselése.

A legjobb idő látogatni a parkot az év első felében, január és április között, mivel az időjárás ilyenkor szárazabb és naposabb, ami ideális feltételeket kínál a park látogatására. Ez a legjobb időszak arra is, hogy megfigyeljük a ritka állatfajokat, amelyek a parkban találhatóak.

Továbbá, fontos tudni, hogy Suriname tropikus ország, így a napsugárzás erősebb, mint más területeken, és a túlzott napsugárzás bőrpírhez, napégéshez és más bőrproblémákhoz vezethet. Így ajánlott naptejet és kalapot viselni, hogy megvédjük magunkat a káros UV sugaraktól.

Végső soron, a legjobb időjárási körülményeket a park látogatására az év első felében, január és április között találjuk. Azonban, ha a park látogatását az esős évszakra tervezzük, akkor fontos, hogy készüljünk a párás és esős időjárási körülményekre. És ne feledjük, hogy naptej és kalap viselése is fontos, hogy megvédjük bőrünket a káros UV sugaraktól.

Az időjárás lehet kiszámíthatatlan, de az élmény, amit a Suriname Neotropical Butterfly Park nyújt, mindig lenyűgöző és felejthetetlen marad. Ahogy a parkban sétálunk, csodaszép pillanatokat élhetünk át, és talán találkozhatunk olyan állatfajokkal, amelyeket előtte soha sem láttunk. Ne hagyja ki ezt az élményt, és élvezzük ki minden pillanatát!


Több ezer boldog ügyfél

A legalacsonyabb ár garantáltan

Nejrozšířenější online nabídka letenek

A legkedvezőbb repülőjáratok a világ minden sarkába

Vegyen meg olcsó jegyeket azokba a helyekbe, melyek szépségükkel vagy ritkaságukkal lenyűgözik.

Repülőjegyek felfedezése